Welkom op onze nieuwe website!
×
06 augustus 2024

“Meesterwerken in de maak: Bezoek de nieuwe showroom van Hintex”

Welkom in onze gloednieuwe showroom! Bij Hintex zetten we al jaren de standaard voor vakmanschap en creativiteit in schilderwerken. Nu nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe locatie, waar inspirerende kleuren, technieken en stijlen samenkomen. Ontdek hoe wij elk project transformeren tot een meesterwerk en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze schilderkunst te bieden heeft.

Een ruimte vol inspiratie

Onze showroom is ontworpen met het oog op inspiratie en innovatie. Elke hoek van de ruimte toont een unieke stijl en techniek, van klassieke schilderwerken tot moderne, avant-garde ontwerpen. Bezoekers kunnen de diverse texturen en afwerkingen van dichtbij bekijken en de kwaliteit van ons werk met eigen ogen aanschouwen.

Advies op maat

In onze showroom staat ons deskundige team klaar om je te adviseren. Of je nu een groot renovatieproject plant of gewoon een frisse look wilt voor een enkele kamer, wij bieden advies op maat dat aansluit bij jouw specifieke wensen en budget. We helpen je bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en afwerkingen om jouw visie tot leven te brengen.

 

Duurzaamheid en innovatie

Bij Hintex geloven we in de combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne innovaties. Daarom maken we gebruik van diverse verfsoorten en duurzame technieken die niet alleen een prachtig resultaat opleveren, maar ook uw te schilderen oppervlakken respecteren. In onze showroom kun je meer te weten komen over onze duurzame aanpak en de nieuwste trends in de schilderswereld.

Bezoek ons

Wij nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe showroom en je te laten inspireren door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Of je nu een ervaren professional bent of gewoon op zoek naar nieuwe ideeën voor je huis, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en ontdek hoe wij van elk schilderproject een meesterwerk kunnen maken.

Adres: Schaapschuur 3/15, 1790 Affligem
Openingstijden: ma – vrij / van 08u00 tot 16u00
Contact: info@hintex.be of 02/3117527

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze showroom en samen jouw visie werkelijkheid te maken.