Welkom op onze nieuwe website!
×

Schilderen met passie: innovatie en kwaliteit in elk detail

Hintex is een ervaren schildersbedrijf in België. Ons bedrijf probeert altijd de beste te zijn in zijn activiteiten. Hintex maakt steeds gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen, zodat u nog heel lang plezier heeft van een mooi eindresultaat.

U kan beroep doen op ons vakmanschap voor het uitvoeren van diverse schilderwerken voor binnen en buiten.

 • Alex Hudacov

  Zaakvoerder

  Ik ben Alex, oprichter van Hintex Schildersbedrijf, waar passie voor schilderwerk en aandacht voor detail, elk project in een kunstwerk transformeren. Met een toegewijd team bieden we schilderoplossingen van hoge kwaliteit, afgestemd op elke klant. We geloven in open communicatie en transparantie om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

  ‘Iederen kan verven,maar Schilderen ?’

 • Natan Hudacov

  Zaakvoerder

  Ik ben Natan, oprichter van Hintex Schildersbedrijf. Met een koffer vol ervaring, passie en training proberen wij om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen.

  We zijn trots op onze professionaliteit, het naleven van deadlines en ons streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, zodat het eindresultaat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook lang meegaat.

  ‘Kleuren die inspireren, kwaliteit die lang meegaat!’

 • Florence Kaes

  Officemanager

  Ik ben Florence, een gedreven vrouw die iedereen graag helpt en ondersteunt. Mijn gedrevenheid zorgt voor vastberadenheid in mijn werkwijze. Dankzij mijn opleiding als interieur vormgever, geef ik met veel plezier advies. Mijn doel is om zowel ons team als onze klanten te helpen met uitstekend service en efficiëntie.

  ‘Elk bedrijf heeft een duizendpoot nodig, ikzelf mag me ook zo noemen.’

 • Daphné Hennes

  Projectleider

  Dankzij mijn uitgebreide ervaring in interieurafwerking kunt u volledig op mijn deskundige hulp rekenen bij het maken van weloverwogen keuzes voor uw project. Ik begeleid en volg elk project nauwgezet van A tot Z, waardoor ik kan zorgen voor een perfect eindresultaat dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Mijn toewijding en oog voor detail staan garant voor een hoogwaardige afwerking en een tevreden klant.

   

  ‘Betrouwbare begeleiding voor uw perfecte interieur.’

Laat uw ruimte herdefiniëren!

Vul onderstaand formulier in om meer te weten te komen over onze diensten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Het Hintex-team

Vraag nu uw offerte aan!