Welkom op onze nieuwe website!
×

Bij Hintex begrijpen we dat perfect passende raambekleding een groot verschil maakt in de uitstraling en functionaliteit van uw interieur. Daarom bieden wij een professionele opmeetservice via ons ervaren externe partnerbedrijf. Zo bent u verzekerd van een naadloze installatie en een perfect eindresultaat.

Bieden jullie het opmeten en plaatsen van professionele raamdecoratie aan?

Bij Hintex begrijpen we dat perfect passende raambekleding een groot verschil maakt in de uitstraling en functionaliteit van uw interieur. Daarom bieden wij een professionele opmeetservice via ons ervaren externe partnerbedrijf. Zo bent u verzekerd van een naadloze installatie en een perfect eindresultaat.

Nauwkeurigheid en Precisie: Meten is weten! Het opmeten van uw ramen vereist precisie en expertise om ervoor te zorgen dat uw raambekleding perfect aansluit. Onze externe opmeetdienst maakt gebruik van geavanceerde meetmethoden en -tools om exacte afmetingen te garanderen, ongeacht de complexiteit van uw ramen.

 

Advies op Maat: Naast nauwkeurige metingen, biedt ons partnerbedrijf ook deskundig advies over de meest geschikte raambekleding voor uw ramen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of shutters, zij adviseren u over de beste opties die passen bij uw stijl en functionele behoeften.

We geloven dat de juiste installatie van raambekleding net zo belangrijk is als de kwaliteit van het product zelf. Onze professionele installatie service garandeert een perfecte pasvorm, een foutloze werking en een stijlvolle afwerking. Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap om uw raambekleding vakkundig te plaatsen

Nauwkeurigheid en Zorgvuldigheid: Een goede installatie begint met precisie. Onze installateurs werken nauwkeurig en met oog voor detail om ervoor te zorgen dat uw raambekleding perfect aansluit, soepel functioneert en esthetisch aantrekkelijk is. Elke schroef, beugel en rail wordt met zorg geplaatst voor een foutloos eindresultaat.

Efficiënte en Schone Werkzaamheden: Wij respecteren uw woning en streven naar een nette en georganiseerde installatie. Onze installateurs werken efficiënt en zorgen ervoor dat uw ruimte schoon en opgeruimd blijft. We nemen verpakkingen en afval mee, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe raambekleding zonder rommel.

Andere FAQ’sv

Bieden jullie kleuradvies aan?

Bij Hintex begrijpen we dat kleur een cruciale rol speelt in het creëren van de juiste sfeer en uitstraling, zowel binnen als buiten uw woning. Onze kleuradviesdiensten zijn ontworpen om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes die uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning aanvullen.

Lees Meer

Bieden jullie advies aan voor professionele raamdecoratie aan?

Raambekleding speelt een cruciale rol in de uitstraling en functionaliteit van uw interieur. Onze experts helpen u bij het kiezen van de perfecte oplossingen, afgestemd op uw stijl en behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en shutters, met aandacht voor zowel esthetiek als praktische aspecten zoals lichtinval en privacy.

Lees Meer