Welkom op onze nieuwe website!
×

Welkom bij onze FAQ-sectie!

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten en werkwijze.

Heeft u een vraag die hier niet beantwoord wordt?

Neem dan gerust contact met ons op via info@hintex.be.

We helpen u graag verder.

 

Wat voor binnenschilderwerken bieden jullie aan?

Bij Hintex bieden we een uitgebreid scala aan binnenschilderwerken om uw interieur tot leven te brengen en uw persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Lees Meer

Wat voor buitenschilderwerken bieden jullie aan?

Bij Hintex zijn we gespecialiseerd in een uitgebreid aanbod van buitenschilderwerken die niet alleen de uitstraling van uw woning verbeteren, maar ook duurzame bescherming bieden tegen de elementen. Ons team van vakmensen zorgt voor een perfecte afwerking, ongeacht de grootte of complexiteit van het project. Hier is een overzicht van onze buitenschilderdiensten:

Lees Meer

Bieden jullie kleuradvies aan?

Bij Hintex begrijpen we dat kleur een cruciale rol speelt in het creëren van de juiste sfeer en uitstraling, zowel binnen als buiten uw woning. Onze kleuradviesdiensten zijn ontworpen om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes die uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning aanvullen.

Lees Meer

Bieden jullie het aanbrengen van wandbekleding aan?

Behang is meer dan slechts een bekleding voor uw muren; het is een creatieve tool die de sfeer en uitstraling van uw interieur radicaal kan veranderen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallende metamorfose, behang biedt talloze voordelen die uw ruimte een uniek karakter geven. Hier leest u waarom behang de perfecte keuze is […]

Lees Meer

Bieden jullie advies aan voor professionele raamdecoratie aan?

Raambekleding speelt een cruciale rol in de uitstraling en functionaliteit van uw interieur. Onze experts helpen u bij het kiezen van de perfecte oplossingen, afgestemd op uw stijl en behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en shutters, met aandacht voor zowel esthetiek als praktische aspecten zoals lichtinval en privacy.

Lees Meer

Bieden jullie het opmeten en plaatsen van professionele raamdecoratie aan?

Bij Hintex begrijpen we dat perfect passende raambekleding een groot verschil maakt in de uitstraling en functionaliteit van uw interieur. Daarom bieden wij een professionele opmeetservice via ons ervaren externe partnerbedrijf. Zo bent u verzekerd van een naadloze installatie en een perfect eindresultaat.

Lees Meer

Welk BTW-tarief is van toepassing voor mijn woning?

Bij het plannen van schilderwerken voor uw woning is het belangrijk om te weten welk BTW-tarief van toepassing is. In België zijn er namelijk twee BTW-tarieven voor schilderwerken: het verlaagde tarief van 6% en het standaardtarief van 21%. Dit kan aanzienlijke financiële voordelen bieden. Wij leggen u graag uit welke criteria bepalen of u in aanmerking komt voor het 6% tarief, en wat […]

Lees Meer

Laat uw ruimte herdefiniëren!

Vul onderstaand formulier in om meer te weten te komen over onze diensten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Het Hintex-team

Vraag nu uw offerte aan!